OM CREATIVE REPUBLIC

Marknadsföring som når hela vägen fram

Sedan starten 2004 har vi hjälpt företag med att vässa sin marknadsföring så att den både stärker varumärket och säljer produkterna. Det är något som särskiljer oss från andra. När vi startade fanns det ett dussin mediekanaler. Idag finns det hundratals. Det innebär att en av de viktigaste frågorna som måste besvaras innan marknadsaktiviteten skapas är: vilka kanaler ska väljas? Var finns egentligen kunderna? Vilka medievanor har de och hur ska de nås?

Den splittrade mediakartan är en stressande faktor för många företag. Det skapas inte tillräckligt mycket innehåll för att fylla igen alla hål. Man hinner helt enkelt inte med. Nyhetsbrev ska skrivas, formges och skickas ut regelbundet, sociala medier måste matas med intressanta inlägg och den egna sajten måste ständigt uppdateras. Det är här vi kan hjälpa. Creative Republic skapar smart, intressant och säljande innehåll till alla mediekanaler.

Dagens digitala landskap med en dominerande aktör som hjälper människor att söka på internet måste skötas på varsamt. Har ni en hemsida med mängder av produkter som följs upp av upprepande och snabbt hoprafsade texter som rankas lågt? Då skriver vi om texterna så att ni kommer upp högre i sökresultaten. Består er målgrupp delvis av en växande skara 80-talister samtidigt som ni saknar ett levande Instagram konto? Då skapar vi ett sådant eller fyller ert nuvarande med innehåll som engagerar. Vi har i flera år arbetat aktivt med influencers som fungerar som en ambassadör för varumärken i sociala medier. Vissa blir till och med företagets bästa säljare tack vare deras påverkan, status och mängden följare. Där pratar vi ROI på riktigt.

Några av våra kunder

Här listar vi ett axplock av de kunder vi arbetat med sedan starten 2004.