Film

RÖRLIGT MEDIA

Reklamfilm, videoklipp, webb-TV och rörligt media har bokstavligen exploderat de senaste åren i takt med att behovet av visuellt innehåll ökat i digitala och sociala plattformar. Även om distributionen är viktig så gäller det att först och främst ha ett bra manus. Vår styrka är att ta fram intressant innehåll som tränger igenom mediebruset och hålla en professionell nivå på produktionen. För det handlar inte bara om vad du säger – utan hur du säger det.

Filmproduktion
Videobytes / Instagram-klipp / Facebook-klipp: Korta (30-90 sek) med budskap, information eller produktbeskrivningar.
VD har ordet: VD eller annan person i ledning talar sitt budskap i kameran. Vid behov redigeras vidoklipp eller stillbilder in under talet för att stärka, förtydliga budskapet.
Mässvideo: Presentation av företaget, tjänster, produkter som ”underhåller” monterbesökaren tills upptagen representant har tid för samtal och för att dra folk till montern. Kan med fördel vara längre än 60 sek.
Konferens och eventfilm: Filma föreläsningar och händelser på en scen. Ljudupptagning sker helst via i lokalen befintligt ljudsystem.
Eventpromotion: En film om eventet inför nästa års event. Filma intervjuer med åhörare och / eller föreläsare. Samt sekvenser från eventet.
VoxPop: intervjua folk på stan för t ex åsiktsinsamling.

Vi har tagit fram en presentationsfilm för FocusNeo som skyltat om Mall of Scandinavia efter att den nya ägaren Westfield tagit över driften för köpcentrumet. Filmning, musik, copy, effekter och efterproduktion.

Focus Neo fick uppdraget att ta fram specialskyltar till Eric Penser Bank. Vi tog fram en film som guidar genom processen att skaffa skyltar när logotypen inte riktigt passar på fasaden.

Snabb budgetproduktion med rörliga bilder för The Sofa Store speciellt framtagen för webb och sociala medier.

En kärleksfylld påminnelse till Stockholmarna som vi tagit fram för de nordiska skyltmästarna FocusNeo och som rullade på Fridhemsplan. Kön till blomsterhandlaren bredvid ringlade lång...

En hälsning till alla Nobelpristagare som är på besök i Stockholm för att ta emot pris via skylten på Fridhemsplan.

Ett budskap vi tagit fram för skylttillverkaren FocusNeo.

Vi har tagit fram en Fars dag hälsning från FocusNeo. Rullar på skylten vid Fridhemsplan hela helgen.

Focus Neon skyltreklam: Halloween-hälsning från Focus Neon via skylten på Fridhemsplan.

Focus Neon skyltreklam: Kanelbullens dag 2017. Händelsefilm till skylt vid Fridhemsplan för Focus Neon som tipsar om årets godaste dag.

Rica hotels: Introfilm i TV8 till programmet Adaktusson.

Rica hotels: Outrofilm i TV8 till programmet Adaktusson.